Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Hiljade turista bila samo lepa želja

Procena da će u Novi Sad za vreme trajanja Evropskog prvenstva u rukometu stići 25.000 turista, odnosno navijača nije bila loša procena, već dobronamerno preterivanje kako bi se Grad bolje pripremio za ovu sportsku manifestaciju.

Studenti PMF-a skupljaju novac za obolelog dečaka

Studenti turizma, gastronomije i hotelijerstva sa PMF-a organizuju u ponedeljak, 30. januara, humanitarno tematsko veče "Filmski kabare", a sva prikupljena sredstva namenjena su malom Janku Stefanoviću iz Kragujevca, obolelom od Vestovog sindroma.

Odbijena tužba Bubnjevića protiv novinarke

Koalicija nevladinih organizacija "Građanska Vojvodina" pozdravila je oslobađajuću presudu za novinarku "Blica" iz Novog Sada Anu Lalić po tužbi glavnog urednika lista Zrenjanin Dalibora Bubnjevića.

Puna zarada za oktobar za 200 trudnica

Zaposlenim novosadskim trudnicama koje su na održavanju trudnoće isplaćen je čitav iznos mesečnih zarada za oktobar, rečeno je u Gradskoj upravi za socijalnu i dečiju zaštitu.

Novi Sad: 30 autobusa u protestnoj vožnji

U organizaciji sindikata u Gradskom saobraćajnom preduzeću danas je održana protestna vožnja autobusima, kojom su upozorene nadležne institucije da ne dozvole eventualno premeštanje Međumesne autobuske stanice.

Toplana vraća grejanje Crkvi

"Novosadska toplana" je postigla dogovor sa novosadskom Crkvenom opštinom o izmirenju duga zbog čega im je juče isključeno grejanje, saznaje Radio 021.

Jovanović nije uspeo da preda pismo patrijarhu

Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović nije jutros predao pismo patrijarhu srpskom Irineju, povodom istupa i stavova vladike Eparhije bačke Irineja (Bulovića) i njegovih napada na najviše predstavnike grada.

GSP nabavlja 21 nov autobus

Ugovori o nabavci novih gradskih autobusa još nisu potpisani, ali u Gradskom saobraćajnom preduzeću očekuju da će se nova vozila na ulicama Novog Sada naći u prvoj polovini ove godine.